TUR
KAYÜ Anasayfa
YÜKSEKOKULUMUZ TARAFINDAN AMBULANS RALLİSİ DÜZENLENDİ

Yüksekokulumuz ve PARHAD’ ın işbirliğiyle Üniversitemiz kampüsünde Ambulans Rallisi düzenlendi.

Organizatörlüğünü İlk ve Acil Yardım Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Etem HIZALER ve PARHAD Kayseri yönetim kurulu üyesi Prm. Bilal İNCEDAĞ’ın yaptığı Ambulans Rallisinin açılış konuşmasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş BOZTOSUN bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek yarışmacılara başarılar diledi. Meslek Yüksekokulumuz İlk ve Acil Yardım Programı 2. Sınıf öğrencileri kampüs içerisinde farklı alanlarda oluşturulan İleri Yaşam Desteği, Taşıma, Triyaj, Travma ve Pediatri etapları olmak üzere beş zorlu etapta yarıştılar.

Yarışmanın birincisine Kapadokya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesile ŞENOL, ikincisine Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. Ali KAPLAN, üçüncüsüne PARHAD Kayseri İl Başkanı Prm. Yunus EROL madalyalarını takdim ettiler.

Kapanış konuşmasında PARHAD Kayseri Yönetim Kurulu Üyesi Prm. Bilal İNCEDAĞ bu tür etkinliklerin mesleki farkındalık oluşturması açısından önemli olduğunu belirterek Paramedik adayı meslektaşlarıyla beraber sahada çalışmayı heyecanla beklediğini ifade etti.

18 Mayıs 2022 Çarşamba