ORAN Projesi Kapsamındaki Demo Eğitimimiz Düzenlendi

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "İlk Yardım Eğitiminde Simülasyon Maketi ve Sanal Gerçeklik Uygulaması" başlıklı projemiz kapsamında 1-2 Şubat tarihlerinde demo eğitimi düzenlendi.

Eğitime, proje ortağımız İncesu Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünden dört, proje iştirakçilerimizden Kayseri Şehir Hastanesinden iki ve Sistem Hastanesinden iki, İncesu Kaymakamlığından üç, İncesu Belediyesinden üç, İncesu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden dört ve okulumuzdan beş öğrenci iki personel olmak üzere toplam 25 kişi katıldı.

Eğitim sonrası katılımcılara sınav yapıldı ve eğitim değerlendirme formunu doldurmaları istendi. Değerlendirme sonucunda katılımcılar, eğitimden %95 üzerinde memnun kaldıklarını bildirdi. Ayrıca görüş ve öneriler kısmında katılımcılar “ekipman ve hocalar çok iyi”, “laboratuvar ortamında yapılan uygulama çok öğretici” ve “sanal gerçeklilik uygulaması çok etkileyici ve gerçeğe yakın” gibi cümlelerle memnuniyetlerini ifade etmişlerdir.

İncesu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak bütün katılımcılara teşekkür ederiz.

25 Şubat 2021 Perşembe