TUR
KAYÜ Anasayfa
TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ

İncesu Ayşe ve Saffet ARSLAN Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 18.05.2018 tarih ve 30425 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 7141 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Kayseri Üniversitesi bünyesinde kurulmuştur.

İncesu Ayşe ve Saffet ARSLAN Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılan Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü altında İlk ve Acil Yardım Programı, Diyaliz Programı ve Ortopedik Protez ve Ortez Programı yer almaktadır.

İlk ve Acil Yardım Programı ve Diyaliz Programı 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle ilk öğrencilerini kabul ederek eğitime başlamıştır. Ortopedik Protez ve Ortez Programına öğrenci kabulü için ise çalışmalar devam etmektedir.

Bölüm Başkanı: Dr. Öğr. Üyesi Cevriye ÖZDEMİR

Kayseri Üniversitesi İncesu Ayşe ve Saffet ARSLAN Sağlık Hizmetleri MYO İncesu/KAYSERİ

E-Posta: cevriyeozdemir@kayseri.edu.tr

BÖLÜMDE YER ALAN PROGRAMLAR