Öğrenci Voleybol Turnuvası

Sevgili öğrencilerimiz.

İncesu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından öğrenci voleybol turnuvası düzenlenecektir.

“Takımını Kur, Kupayı Kazan” parolası ile yola çıkılan turnuvaya sadece İncesu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri katılım sağlayacaktır. Turnuva İncesu kapalı spor salonunda yürütülecek olup turnuvanın son başvuru tarihi 17 Kasım’dır. Son başvuru tarihinden sonra fikstür oluşturulacak ve okulumuz web sitesinde ilan edilecektir. Kız ve erkek öğrenciler için ayrı fikstür hazırlanacaktır. Aşağıda yer alan başvuru formu ile son başvuru tarihinden önce yüksekokul sekreterliğine başvuruda bulunulmalıdır.

Şimdiden tüm öğrencilerimize sakatlıkların yaşanmayacağı bir turnuva ve başarılar dileriz.

Voleybol Turnuvası Başvuru Formu

04 Kasım 2021 Perşembe