Okulumuz, Ortak ve İştirakçiler ile Toplantı Yaptı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "İlk Yardım Eğitiminde Simülasyon Maketi ve Sanal Gerçeklik Uygulaması" başlıklı projemiz kapsamında 30.01.2021 tarihinde saat 13:00'de zoom program üzerinden online "ortak ve iştirakçiler ile iş birliği ve koordinasyonun artırılmasına yönelik eğitim" toplantısı düzenlendi.

Öğr. Gör. Şerife ÇETİN moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, okulumuzun akademik personelleri, proje ortağımız Organize Sanayi Bölgesi’nden Harun TAŞ, proje iştirakçilerinden Kayseri Şehir Hastanesinden Yeter BAKIR ve Sistem Hastanesinden Ceyhan YETİM AKMAN katıldı.

Toplantıda Öğr. Gör. Cevriye ÖZDEMİR tarafından projemiz ile ilgili kapsamlı bir sunum yapıldı. Ayrıca ortak ve iştirakçilerimizin birim temsilcilerinden, iş birliği ve koordinasyonun artırılmasına yönelik yapılabilecekler konusunda görüşler alındı.

Ortak ve iştirakçilerimizin birim temsilcileri, eğitimde yenilikçi ve ileri teknolojinin kullanıldığı böyle bir projede yer aldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirtiler.

30 Ocak 2021 Cumartesi