TUR ENG
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimize  diplomaları törenle verildi. Düzenlenen mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zeki Tekin, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ebru AYKAN, İncesu Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi  Ali Kaplan, öğretim elemanları, hayırsever İş insanı Saffet ARSLAN, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninin açış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Ali Kaplan, “Öğrencilerimizin mezun aşamasına gelinceye kadar geçen sürede katkılarını esirgemeyen başta üniversitemiz yönetimine, öğretim elemanlarımıza, idari personelimize, ilçe protokolüne, hayırseverimiz Saffet Arslan ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA  ise konuşmasında mezun öğrencileri ve Meslek Yüksekokulumuzun bu manada önem taşıdığını kaydetti. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerimizden başlamak üzere mezun öğrencilere şedleri bağlanarak diplomaları verildi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından mezuniyet töreni sona erdi.

09 Temmuz 2024 Salı