×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
5. GELENEKSEL MEZUNİYET PİKNİĞİ

5. Geleneksel Mezuniyet Pikniğimiz İncesu Marina’da, bu yıl mezun olacak öğrencilerimiz ve önceki mezunlarımızın katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi!

Su sporları, zipline ve daha birçok eğlenceli etkinlikle dolu geçen bu özel günde mezuniyet heyecanını hep birlikte paylaştık. Etkinliğimize Kaymakamımız Sn. Ömer Said KARAKAŞ, Belediye Başkanımız Av. Mustafa İLMEK, Hayırsever İş İnsanı Sn. Saffet ARSLAN ve ilçe protokolü de teşrif ederek bizleri onurlandırdılar.

Ayrıca Su sporlarını etkinliğimize dahil ederek pikniğe verdikleri nazik destekleri için İncesu Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Alparslan İLBAĞ’a teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. Sağladığı destekle organizasyonumuzun gerçekleşmesine önemli katkı sağlamıştır.

Katılan tüm öğrencilerimize ve mezunlarımıza teşekkür ederiz!


29 Mayıs 2025 Perşembe